business

Wil je graag op
MANAGEMENT-NIVEAU
gaan functioneren?

Vraag hier vrijblijvend
informatie aan.

Start dan met de ideale opleiding:
* Middle Management
* Communicatie of
* Marketing

Personal Coaching

Exact Training Centre verzorgt coachingstrajecten voor de individuele medewerkers van verschillende organisaties in profit en non-profit sectoren.

Tijdens de intake wordt vooraf samen bepaald welke doelen er bereikt moeten worden. Centraal staat hierin de deelnemer zelf, die zijn persoonlijke effectiviteit na het traject zal willen vergroten. Dit gebeurt door zelf in beweging te komen en te ontdekken wat je wilt en kunt, terwijl je daar momenteel niet bij stil staat, of moeite mee hebt.

De coach zet je aan het denken en laat je zelf het proces doorlopen, waardoor je bewust bekwaam wordt. Welke barrières zijn er die je doelen momenteel in de weg staan? Wat is je toekomstvisie of welk gedurfd doel heb je voor ogen? Wat loopt je continu voor de voeten? Wat is je zelfbeeld? Na het coachingstraject is de feedback die wij krijgen: “had ik dit maar eerder gedaan”.

Tijd, kosten en plaats, zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Vraag daarom vrijblijvend informatie of een proefgesprek aan. Onze coaches willen je het graag zelf allemaal laten ontdekken.