business

Wil je graag op
MANAGEMENT-NIVEAU
gaan functioneren?

Vraag hier vrijblijvend
informatie aan.

Start dan met de ideale opleiding:
* Middle Management
* Communicatie of
* Marketing

JE DIPLOMA HALEN, EN DAN….?

Iedere student gaat voor het felbegeerde diploma, maar hoe brengen ze het geleerde daarna in praktijk? Komt de theorie er werkelijk uit? Brengen de studiekosten en energie echt op wat je ervan verwacht had? Menig directeur investeert in opleidingen, maar constateert achteraf dat de training toch niet het gewenste effect had bij z’n medewerker. Dat is jammer van de tijd, energie en geld, zowel voor medewerker als bedrijf.

INBRENG CURSIST

Exact Training Centre, met meer dan 10 jaar ervaring op gebied van managementtrainingen, concentreert zich juist op die praktijksituaties en is dus niet alleen gericht op het behalen van diploma’s. Simulaties en praktijkvoorbeelden op gebied van communicatie, marketing en management vormen een groot deel van de lesavond. Cursisten ervaren dit als zeer leerzaam voor hun persoonlijk functioneren. Deelnemers aan de cursus kunnen ook eigen cases inbrengen, die tijdens de colleges direct aansluiten op de theorie. En zo nodig volgt een individuele begeleiding bij bedrijfsvraagstukken. Het accent van de trainingen ligt vooral op de interactie. Dus geen 1-richtingsverkeer van de docent, maar volop participatie door de cursist.

PRAKTISCH TOEPASBAAR

Onze cursisten kiezen voor ’theorie in dienst van de praktijk’. Ze horen graag tijdens de avonden hoe ze de lesstof praktisch kunnen toepassen. Dus naast een professioneel Business Plan, ook de fijne kneepjes van management, marketing of communicatie leren kennen. Exact Training Centre richt zich niet alleen op de grondslagen uit de literatuur, maar biedt een veelomvattende training waarbij de cursist naast de achterliggende theorie, vooral veel zal opsteken van de verrassend praktijkgerelateerde manier van lesgeven!

KLEINE GROEPEN

De trainingen worden aan relatief kleine groepen gegeven, zodat iedere deelnemer optimaal begeleid wordt. De docenten hebben oog voor het individu en maken tijd voor specifieke vragen waardoor iedere deelnemer maximaal betrokken raakt.

PERFECTE COACHING

Doordat ze naast het geven van trainingen, tevens tientallen jaren actief zijn in het bedrijfsleven, hebben onze docenten een realistische en actuele kijk op management, marketing en communicatie met bovendien een schat aan praktijkervaring die ze graag met studenten willen delen. Ze bezitten precies de juiste achtergrond om je perfect te begeleiden naar de volgende stap in je carrière! Exact Training Centre is onafhankelijk en kan je objectief adviseren, begeleiden of trainen. Dus jouw ideale opleiding exact op maat gesneden.

NU BEN JIJ AAN ZET

Nog vragen? Stel ze gerust via het vragenformulier op de contactpagina. Telefonisch contact? Bel ons gerust. Of een persoonlijk advies? Laat het ons weten.